Fout
  • De webmaster heeft je de toegang tot de website geblokkeerd

Grand Hotel Valies| Roermond

  • Gepubliceerd in Hotel

Grand Hotel Valies is gesitueerd op één van de mooiste plekken van Roermond. Enerzijds uitzicht op de Roer anderzijds grenzend aan het bruisende uitgaansleven van de stad.

“De Amerikaanse Art Deco stijl uit de jaren ’30 is de inspiratiebron voor het gehele interieurontwerp”, Dit prachtige hotel is eind oktober (2018) geopend en heeft 60 kamers.

Het interieur is een beleving waarbij de sfeer en stijl in elke ruimte wordt doorgevoerd, of het gaat om de lounge, restaurant of toiletgroep. Tot in het kleinste detail zijn vormen, kleuren en materialen op een unieke manier samen gebracht. De Art Deco stijl is uitbundig waar veel in gebeurd en details een belangrijke rol spelen. We hebben dit tijdens het ontwerpproces gerespecteerd maar functionaliteit bleef altijd op de eerste plaats staan.

 

Lees verder...

Bisschoppelijk Paleis | Roermond

Het Bisschoppelijk Paleis in Roermond. De renovatie, getekend door Coppen Architecten, is tot in detail uitgewerkt.

Het paleis dat tot 1996 bekend stond als Paleis van Justitie wordt momenteel verbouwd tot prachtige woningen en kantoren.

We hebben voor dit project diverse onderdelen binnen het paleis vormgegeven.
Het midden deel is ingericht als stads villa waarbij klassiek gecombineerd is met moderne elementen en producten.
Recentelijk opgeleverd en in stijl afgewerkt. Prachtige hoge ruimtes, een geweldige entree met imposant trappenhuis.
De begane grond bestaat uit woonvertrekken en een leef-keuken. De eerste verdieping bestaat uit grote galerij met kantoor, slaapvertrek met walk-in closet en eigen badkamer.
 

Lees verder...

Hotel DUX | Roermond

  • Gepubliceerd in Hotel

Hotel Dux de luxe is een 4,5 sterren hotel gelegen aan de rivier de Roer.
Ik kreeg de opdracht om het interieur te ontwerpen bestaande uit de receptie/lobby, restaurant, rokerslounge, vergaderruimte en 27 kamers met badkamer waaronder twee suites.
Dit prachtige project is geïnspireerd door invloeden uit verschillende culturen. Het resultaat is een hotel met internationale allure en niet Nederlandse oplossingen. De combinatie tussen prachtige materialen, kleuren en vormgeving uit de gehele wereld zijn op een evenwichtige manier bij elkaar gebracht. Dit heeft geresulteerd is een ambiance waar de bezoeker zich thuis voelt en door luxe en comfort wordt omgeven.

 

Lees verder...

Synergieschool| Roermond

  • Gepubliceerd in Scholen

In samenwerking met Architectenbureau Coppen hebben we het interieur voor deze school ontworpen. Het interieur van deze school is volledig ontworpen volgens hun visie:
“Vertrouwen in de eigen ontwikkelingskracht van alle kinderen. Een veilige, inspirerende, hoopvolle, uitdagende omgeving bieden met als doel: de optimale ontwikkeling van sociale, emotionele, cognitieve, fysieke, creatieve, muzikale, naturalistisch-ecologische intelligenties.”

 

Lees verder...

Eetcafé Veem| Roermond

  • Gepubliceerd in Retail

Arnie van Dun interieurs ontwierp dit interieur met als uitgangspunt het pakhuis. Het pand is volledig herbouwd waarbij de allereerste structuren en details gerespecteerd zijn. De originele functie van het pand fungeerde destijds als pakhuis. Deze historie is terug te vinden in de detaillering van het interieur zoals: het gewelfde plafond, de grove steense muren en metalen spanten.

Eetcafé Veem voert een gevarieerde kaart waar gegrilde gerechten met een vleugje Middellandse Zee. Lekkere hammen, verse vis, gegrilde T-bone steaks, malse biefstukken, maar ook vegetarische gerechten maken deel uit van het menu. Daarnaast beschikt Veem op de eerste verdieping over een grote vergaderruimte welke ruimte biedt aan 16 personen.

Lees verder...

Stadsvilla | Roermond

We mochten het interieur van een prachtige stadsvilla in Roermond ontwerpen.
De uitgangspunten waren modern klassiek met natuurlijke materialen.
Resultaat is een toegankelijk interieur in een romantisch klassieke sfeer.

Lees verder...

Laurentius ziekenhuis, afdeling Neurologie| Roermond

Ik werd benadert door Tom Loven (Valesco) om mee te denken over de nieuwe inrichting van de afdeling Neurologie. Het moest passen binnen de filosofie van het ziekenhuis en daarnaast ook volgens de richtlijnen van het Healing Environment. Kenmerkend voor een Healing Environment is het gebruik van natuurlijke elementen en materialen. Dit geeft deze afdeling een warme, menselijke uitstraling.

Getracht is om met zoveel mogelijk natuurlijke materialen en kleuren te werken waardoor rust en toegankelijkheid ontstaat.

Lees verder...
Subscribe to this RSS feed

u wilt samenwerken? U heeft een interessant project en wilt graag met ons samenwerken?

Contact