Fout
  • De webmaster heeft je de toegang tot de website geblokkeerd

Schloss Lieser, Duitsland Lopend project

Schloss Lieser, Duitsland.


Dit slot is gebouwd in 1885 voor de Familie Schorlemer/Puricelli die tot één van de rijkste families van Europa behoorden. Het slot is ontworpen in de Neo-Renaissance stijl en ligt aan de rivier de Moezel tussen de wijnvelden in het pittoreske dorpje Lieser (D).
Al geruime tijd zijn wij betrokken bij de vormgeving, uitstraling en meubilair van dit prachtige slot wat met zorg gerestaureerd is omgebouwd  tot een prachtig luxe hotel.
De kamers en suites variëren van 25 tot 130m2 en zijn ingericht met antiek in combinatie met hedendaags meubilair. Veel van de originele wandbetimmering en wandschilderingen zijn gerestaureerd.
Daarnaast heeft het hotel twee restaurants een bar/lounge en uitgebreide Spa & Welness area.
Realisatie tweede helft 2017

Lees verder...

Jacht Kasteel | België

 

Dit voormalige jachtkasteel dateert van begin 20ste eeuw.
Van de eigenaar kreeg ik opdracht om het erfgoed volledig te renoveren en in te richten waarbij historie gerespecteerd moest blijven. Echter wel de wens om alle gemakken en technologieën te verwerken in het nieuwe interieur. 
De afbeeldingen zijn een kleine greep van het resultaat.

 

Lees verder...

Hotel DUX | Roermond

 

Hotel Dux de luxe is een 4,5 sterren hotel gelegen aan de rivier de Roer.
Ik kreeg de opdracht om het interieur te ontwerpen bestaande uit de receptie/lobby, restaurant, rokerslounge, vergaderruimte en 27 kamers met badkamer waaronder twee suites.
Dit prachtige project is geïnspireerd door invloeden uit verschillende culturen. Het resultaat is een hotel met internationale allure en niet Nederlandse oplossingen. De combinatie tussen prachtige materialen, kleuren en vormgeving uit de gehele wereld zijn op een evenwichtige manier bij elkaar gebracht. Dit heeft geresulteerd is een ambiance waar de bezoeker zich thuis voelt en door luxe en comfort wordt omgeven.

 

Lees verder...

Villa H | Spanje Lopend project

 

Van een Nederlandse opdrachtgever kreeg ik de opdracht om een woning in te richten aan de kust in Noord-Spanje.
We waren al geruime tijd bezig om de meest ideale woning te ontwerpen voor dit grondstuk. Het uiteindelijke ontwerp bestaat uit twee volumes welke in elkaar geschoven zijn. De woning heeft twee zwembaden waarbij het water van het ene naar het andere overgaat als ware het een waterval.
De architectuur is zo vormgegeven dat deze een optimaal uitzicht biedt over de zee en over de stad. De inrichting is strak maar toegankelijk.

 

Lees verder...

Villa B | regio Breda

 

Zakelijk hebben we diverse projecten voor deze opdrachtgever ingericht. Nu kwam de vraag de nieuw te bouwen privé woning volledig in te richten.
Het resultaat een modern maar toegankelijk interieur in een bosrijke omgeving. De architectuur is strak maar functioneel (ontwerp van Bureau Suurland).
Prachtige woning dat van alle gemakken is voorzien.

 

Lees verder...

Synergieschool Roermond

 

In samenwerking met Architectenbureau Coppen hebben we het interieur voor deze school ontworpen. Het interieur van deze school is volledig ontworpen volgens hun visie:
“Vertrouwen in de eigen ontwikkelingskracht van alle kinderen. Een veilige, inspirerende, hoopvolle, uitdagende omgeving bieden met als doel: de optimale ontwikkeling van sociale, emotionele, cognitieve, fysieke, creatieve, muzikale, naturalistisch-ecologische intelligenties.”

 

Lees verder...

Mercedes Benz Customer Assistance Center | AMG Lopend project

 

We hebben in het verleden het interieur van het M.B. Customer Assistance Center ingericht. Voor de uitbreiding hebben ze ons ditmaal wederom gevraagd.
Er is een definitief besluit genomen dat ook de AMG tak van Mercedes Benz gevestigd wordt in Maastricht. De nieuwe kantoor vleugel zal +/-250 werkplekken krijgen; incl vergaderruimte, pantry etc.
Door deze verandering krijgt ook het restaurant een upgrade en vergroting.
realisatie 2017 (afbeeldingen zijn onderdeel van het moodboard).

 

Lees verder...

MTB | Maastricht

MTB is een organisatie dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt actief ondersteunt. Voor hun hoofd locatie in Maastricht kregen wij de opdracht om het restaurant te vormgeven.
Aantal zitplekken: +/- 200 personen.
Daarnaast zijn we momenteel bezig met het restylen van het entree en wachtgebied.

 

Lees verder...

Raadszaal Gemeente Bergen | Bergen

 

Voor de gemeente Bergen zijn we gevraagd om de Raadszaal een nieuw interieur te ontwerpen.
Bij deze opdracht is vooral gekeken naar de architectuur van het gebouw waarbij de strakke vormgeving gecombineerd is met witte en antracieten delen. Daarnaast is het vooral functioneel en multifunctioneel.

 

Lees verder...

De Heere van Meijel | Meijel Lopend project

 

Van de “De Heere van Meijel” kregen we de vraag om het interieur van hun nieuwe locatie te ontwerpen. De locatie is een prachtig karakteristiek pand in het hard van Meijel. Het interieur van dit Grand café en restaurant is ontworpen met eigentijdse materialen  in een klassieke vintage ambiance.

 

Lees verder...

TweeSteden Ziekenhuis, Tilburg

Het TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg is de afgelopen jaren bezig geweest met een grote uitbreiding. . Arnie van Dun interieurarchitectuur werd gevraagd mee te denken over verschillende onderdelen van deze nieuwbouw. Hij tekende onder andere voor het entree gebied bestaande uit receptie en wachtgedeelte algemeen en de Poli's, het uitgebreide restaurant gebied en espresso area's en diverse leescorners.

Momenteel is hij bezig met de interieurontwerpen van de nieuwe Poliklinieken.

Lees verder...

Maastro Clinic, lokatie Venlo

MAASTRO Clinic gaat samen met de patiënt en zijn of haar naasten de strijd tegen kanker aan. Dit gebeurt door het verzorgen van de bestraling (radiotherapie), door wetenschappelijk onderzoek en via onderwijs. Centrale doel in de strategie van MAASTRO Clinic is "geïndividualiseerde radiotherapie".

Arnie tekende de ontvangst en bespreekruimten waar arts en patiënt in een rustige omgeving gespreken kunnen voeren. Uitgangspunten waren: rust, kleurrijk, lente en privacy.

Lees verder...

Laurentius ziekenhuis, afdeling Neurologie, Roermond

Ik werd benadert door Tom Loven (Valesco) om mee te denken over de nieuwe inrichting van de afdeling Neurologie. Het moest passen binnen de filosofie van het ziekenhuis en daarnaast ook volgens de richtlijnen van het Healing Environment. Kenmerkend voor een Healing Environment is het gebruik van natuurlijke elementen en materialen. Dit geeft deze afdeling een warme, menselijke uitstraling.

Getracht is om met zoveel mogelijk natuurlijke materialen en kleuren te werken waardoor rust en toegankelijkheid ontstaat.

Lees verder...

Eetcafé Veem, Roermond

Arnie van Dun ontwierp dit interieur met als uitgangspunt het pakhuis. Het pand is volledig herbouwd waarbij de allereerste structuren en details gerespecteerd zijn. De originele functie van het pand fungeerde destijds als pakhuis. Deze historie is terug te vinden in de detaillering van het interieur zoals onder meer het gewelfde plafond, de grove steense muren en metalen spanten.

Eetcafé Veem voert een gevarieerde kaart waar gegrilde gerechten met een vleugje Middellandse Zee. Lekkere hammen, verse vis, gegrilde T-bone steaks, malse biefstukken, maar ook vegetarische gerechten maken deel uit van het menu. Daarnaast beschikt Veem op de eerste verdieping over een grote vergaderruimte welke ruimte biedt aan 16 personen.

Lees verder...

Bakkerij Hannen, Herten

Eind 2010 werd ik benadert door Bakkerij Hannen om een concept te bedenken voor de inrichting van de nieuwe winkel. De insteek was een traditionele Franse sfeer neer te zetten waarbij natuurlijke materialen toegepast zouden worden.

Het eindresultaat is een overzichtelijke winkel waarbij het brood centraal staat en de bijproducten een ondersteunende rol hebben.

Lees verder...

Stadswijnkelder Berns, Heerlen.

Stadswijnkelder Berns is een bekend fenomeen op het gebied van wijnen. Zij kregen steeds meer de vraag om wokshops en proeverijen te organiseren. Medio 2011 kreeg ik de vraag om hiervoor een ruimte te ontwerpen. In samenwerking met Ploemen interieurs zijn we deze uitdaging aangegaan.

Uitgangspunten voor dit ontwerp waren: openheid, Bourgondische sfeer en presentatie van "mooie" wijnen.
De centraal geplaatste tafel is opgebouwd uit houten dozen van bekende wijnhuizen, deze vormt de basis van het interieur waaromheen de bekende DSW stoel van Charles Eames. Om de Bourgondische sfeer te benadrukken is een grove steensmuur vervaadigd van Goepiedra en het plafond geschilderd is een rode Bordeaux kleur. Resultaat is een erg gezellig interieur waar een goed glas wijn geproefd kan worden.

Lees verder...

Showroom Oprey & Beisterveld, Vianen

Voor deze natuursteenleverancier ontwierpen wij het interieur van hun showroom in Vianen. Verschillende interieurelementen zijn uitgevoerd in eigen materialen. Om het natuursteen in zijn context te plaatsen zijn er specifieke ruimten ontworpen met ieder hun eigen thema. Prachtige materialen in een inspirerende omgeving, absoluut de moeite waard om ideeën op te doen wat de mogelijkheden zijn op het gebied van natuursteen.

Lees verder...

Brasserie VerKoch, Roermond

In het jaar 1900, gedurende de eerste dagen van de 20e eeuw, wordt Victor Mathieu Koch geboren. Nu, 111 jaar later, heten we u welkom in het pand waar de Roermondse kunstfotograaf de laatste 40 jaar van zijn leven woonde en werkte.

Het interieur voor dit project behelst een hele historie dat ook terug moest komen. Het uitgangspunt waren de prachtige foto's waar omheen het interieur geschetst en gevormd werd.

Lees verder...

Women store, Helden

Uitstraling: modern, toegankelijk en op niveau.
Met deze uitgangspunten zijn de ontwerpen gemaakt met als basis natuurlijke en rustige materialen. Ook de wand en vloerkleuren zijn zo gekozen dat het de sfeer versterkt zonder te veel aanwezig te zijn.

Lees verder...

Loven Services

Enkele maanden geleden benaderde Tom Loven ons om het interieurontwerp te maken voor hun nieuwe lokatie. Kwaliteit, kennis en vakmanschap zijn eigenschappen van Loven Services. Deze steekwoorden vormden ook de basis voor het nieuwe interieur. Ook voor de gevel en het aanzicht van het pand tekende Arnie van Dun de ontwerpen.

Lees verder...

Headoffice Stream Group, Herten

Een 18de eeuwse carréboerderij vormt hier het decor van een kantoor van dit communicatiebedrijf. De boerderij werd volledig gestript en opnieuw opgebouwd. De oude architectuur werd volledig gerespecteerd, terwijl het interieur een hele strakke vormgeving heeft gekregen.

Het resultaat is verbluffend: prachtige contrasten met oog voor detail en een balans tussen heden en verleden. Hoogwaardige materialen en bekende "klassiekers" (Eames meubilair van Vitra) vormen de basis voor dit kantoor.

Lees verder...

Enne Solutions, Roermond

ENNE Solutions is een bewezen en betrouwbare one-stop-shop IT-dienstverlener met uitvoerige kennis en ervaring op het gebied van Cloud Computing en (traditionele) datacenter technologie.

Lees verder...

Raadzaal Gemeente Landgraaf

“Arnie van Dun mag de Raadzaal van de Gemeente Landgraaf ontwerpen”, dit heeft de jury en bestuur bepaald naar aanleiding van een aanvraag waaraan diverse ontwerpbureau en projectinrichters mee deden. Inmiddels is het schetsontwerp goedgekeurd en is de definitieve fase uitgewerkt.

Binnenkort meer foto's van de realisatie. meer informatie via deze site.

Lees verder...

Villa M | Weert

Villa M is door ons ingericht en recentelijk opgeleverd.
Prachtige moderne villa met oog voor detail wat uitkijkt over het kanaal van Weert.
De drie grote boekenkasten fungeren als roomdeviders. Deze zwevende elementen hangen aan het plafond en zijn te verplaatsen om ze zo op de goede plek te krijgen.
Hele mooie materialen en producten, voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Lees verder...

Grand Hotel Valies, Roermond Lopend project

“De Amerikaanse Art Deco uit de jaren ’30 is de inspiratiebron voor het gehele interieurontwerp”, Dit prachtige hotel is eind oktober (2018) geopend en heeft 60 kamers.

Grand Hotel Valies is gesitueerd op één van de mooiste plekken van Roermond. Enerzijds uitzicht op de Roer anderzijds grenzend aan het bruisende uitgaansleven van de stad.

Het interieur is een beleving waarbij de sfeer en stijl in elke ruimte wordt doorgevoerd, of het gaat om de lounge, restaurant of toiletgroep. Tot in het kleinste detail zijn vormen, kleuren en materialen op een unieke manier samen gebracht. De Art Deco stijl is uitbundig waar veel in gebeurd en details een belangrijke rol spelen. We hebben dit tijdens het ontwerpproces gerespecteerd maar functionaliteit bleef altijd op de eerste plaats staan.

Lees verder...

Lindeboom Brouwerij | Neer Lopend project

Van Lindeboom brouwerij hebben wij de opdracht gekregen om voor hun nieuwbouw het interieur te ontwerpen.
Een prachtige opdracht waarbij we de winkel, ontmoetingsruimte/cursusruimte, meeting met historische elementen en diverse kantoren, waaronder de brouwmeester, mogen vormgeving.
De architectuur zal aan de buitenkant strak en modern ogen (passend bij de brouwzaal en ketelhuis) in tegenstelling tot het interieur.
Deze zal de volgende uitgangspunten hebben: ambachtelijk, huiselijk, sfeervol en toegankelijk.
Start bouw begin 2016, via deze site houden wij u op de hoogte.

Lees verder...

Toon Hermans Huis, Roermond

Voor het Toon Hermans Huis in Roermond hebben wij (vrijwillig) ons steentje bij gedragen aan het interieurontwerp.
Dit prachtige initiatief steunen wij volledig dat mede tot stand is gekomen door diverse partijen.
Voor alle medewerkers: heel veel succes op jullie nieuwe locatie

Lees verder...

Em-trac | Maastricht

Em-trac is een ultra modern leercentrum waar artsen, para medici en verpleegkundigen hun skills bijhouden en in een veilige omgeving kunnen verbeteren.
Voor hun hebben we recentelijk het restaurant, ontmoetingsdeel ontworpen zodat ze na een intensieve training even in een andere wereld kunnen stappen.

Lees verder...

Stadsvilla | Roermond

We mochten het interieur van een prachtige stadsvilla in Roermond ontwerpen.
De uitgangspunten waren modern klassiek met natuurlijke materialen.
Resultaat is een toegankelijk interieur in een romantisch klassieke sfeer.

Lees verder...

FLOS lighting selecteerd ons project

FLOS Lighting heeft één van ons project geselecteerd.
M-House, een prachtige moderne villa is door Germano Borrelli gefotografeerd in opdracht van FLOS Lighting. Dit project zal tevens gebruikt voor wereldwijde reclame doeleinde van FLOS.
Voor meer foto's klik op deze link

Lees verder...
Subscribe to this RSS feed

u wilt samenwerken? U heeft een interessant project en wilt graag met ons samenwerken?

Contact